Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in de preventie tegen Legionella

Legionella Wacht is uw betrouwbare partner in de strijd tegen legionellabesmetting. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van waterveiligheid, bieden wij op maat gemaakte oplossingen om de risico's van legionellabesmetting in uw waterinstallaties te minimaliseren.

Contact ons
about us banner image
Over ons

Wat kunt u van Legionella Wacht verwachten?

icon

Secuur: Wij voeren grondige legionellapreventie uit met uiterste precisie, waarbij aandacht voor detail centraal staat om risico's effectief te minimaliseren.

icon

Betrokken: Onze betrokkenheid strekt zich uit tot het begrijpen van uw specifieke behoeften, wat resulteert in aangepaste legionellapreventie strategieën voor maximale effectiviteit.

icon

Ontzorging: Wij bieden een volledige dienstverlening die verder gaat dan advies, en nemen de verantwoordelijkheid om uw zorgen over Legionella weg te nemen.

icon

Onafhankelijk: Ons objectieve advies is vrij van belangenconflicten, waardoor we enkel gefocust zijn op het waarborgen van effectieve legionellapreventie op maat.

Onze missie

"De missie van Legionella wacht is het beschermen van de volksgezondheid door het voorkomen van Legionella-infecties via effectief waterbeheer, educatie, en het ondersteunen van naleving van regelgeving"

Dhr. V. Nagelhout

Grondlegger

Ons management team

Maak kennis met uw eerste aanspreekpunt

our team image
Dhr. V. (Victor) Nagelhout
our team image
Dhr. M. (Michaël) Nagelhout
our team image
Dhr. J. (Jelle) Nagelhout
our team image
Dhr. D. (Damian) Bouwmeester
Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring

Ons team van gecertificeerde professionals is toegewijd aan het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van onze klanten door middel van preventieve maatregelen, grondige inspecties en effectieve desinfectietechnieken. Bij Legionella Wacht zetten we ons in voor uw veiligheid, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste technologieën en richtlijnen om u en uw omgeving veilig te houden.

1100+
Tevreden klanten
10+
Certificaten
30+
Jaar ervaring

Wij streven naar de beste klantervaring

Wilt u gebruik maken van onze expertise en ervaren hoe het is om ontzorgd te worden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Bel ons gerust op 085 - 8771551

Bedankt! Uw vraag is in goede orde ontvangen. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het opnieuw!
CTA Image