Uw partner in Legionella preventie!

Bij Legionella Wacht zetten we uw gezondheid en die van uw medewerkers op de eerste plaats. Daarnaast vinden wij het van essentieel belang om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen en te beschermen èn die van uw personeel, klanten, leveranciers en andere bezoekers.
benefits icon

Risico-Inventarisatie

Elk water tappunt dient tegen het licht gehouden te worden en in kaart worden gebracht.

Meer lezen
benefits icon

Beheersplan

Voortvloeiend uit een risico-inventarisatie stelt Legionella Wacht een beheersplan voor u op met maatregelen om legionella te voorkomen.

Meer lezen
benefits icon

Watermonstername

Wij voeren Legionella-bemonstering uit als onderdeel van ontzorging. Water monsters worden geanalyseerd in een extern laboratorium conform ISO/IEC 17025 onder nr. L106 voor betrouwbare resultaten en optimale Legionellapreventie.

Meer lezen
benefits icon

Reinigen Leidingnet

De bedreiging van een besmet leidingnet kan pas ontstaan als de legionellabacterie zich kan ontwikkelen binnen uw leidingnet.

Meer lezen
benefits icon

Keerklepcontrole

De overheid stelt een jaarlijkse keerklepcontrole volgends WB 1.4G van uw drinkwaterinstallatie verplicht als een van de beheersmaatregelen in het kader van legionellapreventie.

Meer lezen
benefits icon

Digitaal Legionellabeheer

Eigenaren van installaties zijn verplicht om beheeracties uit te voeren. Evenals de documentatie hiervan vast te leggen. Dit kan weliswaar in een papieren map. Maar dit kan tegenwoordig ook gedigitaliseerd.

Meer lezen
benefits icon

Chemische desinfectie

Middels een chemische desinfectie wordt het waterleidingsysteem op grondige wijze gezuiverd waardoor de aanwezige legionella bacteriën geen kans van overleven hebben.

Meer lezen
benefits icon

Advies bij Legionella besmetting

Het voorkomen van een legionella-uitbraak begint bij een waterdicht advies over legionellabestrijding.

Meer lezen
benefits icon

Legionella Poortwachter Systeem

De verschillende Legionella Poortwachter Systemen van Legionella Wacht garandeert een uiterst efficiënte filtratie van bacteriën en virussen direct na de watermeter, zorgend voor schoon en veilig water.

Meer lezen

Wilt u gebruik maken van onze expertise en ervaren hoe het is om ontzorgd te worden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Bel ons gerust op 085 - 8771551

Bedankt! Uw vraag is in goede orde ontvangen. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het opnieuw!
CTA Image